sunotel hoteles en barcelona
sunotel hoteles en barcelona
Tria el teu hotel
Data entrada
Nº nits
Persones
Cod. descompte

REUNIONS I ESDEVENIMENTS

LES NOSTRES SALES

Els nostres hotels inclouen àmplies sales adaptades per a qualsevol perfil. Ja sigui per capacitat, situació o serveis, segur que trobarà la sala que millor s’adapti a les seves necessitats.
Gràcies a la varietat de sales amb les que comptem, podrà programar: batejos, comunions, espectacles infantils, convencions, congressos, presentacions de productes, homenatges, cursos, seminaris i actes culturals, esportius o socials.
Els aspectes tècnics no seran un problema perquè els seus esdeveniments siguin tot un èxit. Disposarà de Wi-Fi  d’alta velocitat i de la tecnologia més avançada per a realitzar projeccions i presentacions. A més, també preparem, sota petició, coffee break, cocktail o menús.
El Nostre equip d’organització de esdeveniments l’assessorarà en tot moment respecte a quina sala és la més adient, quin muntatge s’adapta millor a la seva reunió o esdeveniment, li proposarà diferents formats i opcions de restauració, en definitiva, tot el que és necessari perquè el seu esdeveniment sigui un èxit.

Informació i Reserves

Tria l'hotel
Nom

Cognoms

Telèfon

E-mail

Date

Hora : :
Comentaris

Accepto Política de Privacitat (Clic Aquí per Llegir)

Su Solicitud se ha enviado con exito. Gracias.
Por favor, rellene todos los campos y acepte la politica de privacidad. Gracias.

Sunotel Central: Aquarella Conference-Hall

Situat al nostre hotel Sunotel Central, Aquarella Conference - Hall posa a la seva disposició el seu centre de convencions, equipat al més alt nivell. L’espai total de 262 m2 inclou  un escenari de 92m2 elevat a un metre del terra (amb una plataforma descendent de 3x1 y una hidràulica de 4x2 al parking) y una sala panelable en dos: Aquarella A, que llinda amb l’escenari, i Aquarella B.
Està equipat al més alt nivell: amb wi-fi, equip de projecció complet (projecció i retroprojecció), megafonia i llums completament instal·lats i cuina pròpia per a oferir menjars de treball, banquets i sopars de gala.
L’escenari disposa de 5 camerinos amb serveis i una sala de vestuari per a canvis ràpids, ideal per a desfilades de moda.
Tanmateix, disposem de diversos espais per personalitzar la sala:

  • 5 panells de 60x40 visibles des del carrer
  • Un panell de 1,50x1,10 al hall d’entrada.
  • Un panell de 3,20x1,30 (o dos panells de 1,40x1,30) a l’escala d’accés/sortida.

L’atenció personalitzada, així com l’excel·lència en el servei, son  els nostres dos valors per a la consecució dels seus objectius.

DESCARREGUI ELS PLÀNOLS DE CAPACITATS ​

Aquarella disposició escola »

Aquarella disposició restaurant »

Aquarella disposició Teatre »

Sunotel Club Central

Sunotel Club Central posa a la seva disposició duessales polivalents, amb possibilitat d’unió, en un entorn clàssic i acollidor. Estan completament equipades, amb la funcionalitat i comoditat necessàries per a convertir-se en el marc ideal per la realització de qualsevol tipus d’esdeveniment o celebració.

Disposen dels sistemes audiovisuals més avançats, sistema Wi-Fi de connexió a internet d’alta velocitat gratuïta i cuina pròpia per a l’elaboració, sota petició, de coffee breaks, cocktails o menús.
Les sales, de fins a 115m2 i amb capacitat de fins a aproximadament 150 persones, garanteixen la màxima comoditat durant el seu esdeveniment, reunió d’empresa, conferència, curs, presentació, convenció o trobada especial entre familiars i amics.
I, per descomptat, el nostre equip de professionals està a la seva disposició per  adaptar-se a les seves preferències, perquè la seva satisfacció és el nostre compromís.

DESCARREGUI ELS PLÀNOLS DE CAPACITATS ​

Meeting rooms disposició escola »

Joined meeting rooms disposició escola»

Meeting rooms disposició teatre»

Joined meeting rooms set up as theatre »