sunotel hoteles en barcelona
sunotel hoteles en barcelona
Tria el teu hotel
Data entrada
Nº nits
Persones
Cod. descompte

descobreix Barcelona

Volem ajudar-lo a planificar l'estada perfecta per gaudir de Barcelona

 QUÈ VISITAR A BARCELONA? 

Pel seu clima, la seva història, la seva gent, el seu art i arquitectura, el disseny, les seves terrasses, les seves botigues, pels seus centres de negocis... Barcelona s'ha convertit en una de les principals destinacions a nivell mundial, tant per a viatges d’oci com de negocis. Una ciutat dinàmica, en constant evolució, però sense perdre la seva essència, l'espera amb els braços oberts. Barcelona li ofereix una combinació perfecta entre la sofisticació d'una ciutat europea i l'encant de la tradició i el caràcter mediterranis. Aquestes són les propostes que hem seleccionat per que descobreixi els edificis més emblemàtics, els racons més populars i les places més amagades:

PLAÇA CATALUNYA

Plaça de Catalunya és el lloc més cèntric de Barcelona, ​​envoltada de grans edificis dels centres comercials és el punt de trobada tant dels seus ciutadans com de forasters. Es va inaugurar el 1927 pel rei Alfons XII i ocupa una extensió total de 5 hectàrees. La plaça està envoltada de sis escultures representant les 4 capitals catalanes, el treball i la saviesa. En un extrem es troba el monument al president Francesc Macià, obra de Subirachs.


LES RAMBLES

Les Rambles, també coneguda com La Rambla, és una de les principals artèries de Barcelona i un dels llocs més coneguts de la ciutat. Es tracta d'un agradable passeig de 1,3 quilòmetres que connecta la Plaça de Catalunya amb l'antic port de la ciutat.

SAGRADA FAMILIA

El Temple Expiatori de la Sagrada Família és l'obra mestra de l'arquitecte Antoni Gaudí, encara que aquest es va fer càrrec de l'obra més d'un any després de la col·locació de la primera pedra, la qual data del 19 de Març 1.882, quan el projecte estava dirigit per Francisco de Paula del Villar i Lozano qui el va dissenyar com un conjunt neogòtic, rebutjant la idea de Bocabella de fer una rèplica del Santuari de Loreto, per convertir-se, ja en mans de Gaudí, en l'exponent màxim de l'arquitectura modernista.

PARK GÜELL

És un parc públic de 17,18 hectàrees amb jardins i elements arquitectònics situat a la part alta de la ciutat de Barcelona, ​​al vessant que mira al mar de la muntanya del Carmel, i el disseny manifesta clarament la mà del seu arquitecte, Gaudí , trobant formes ondulades, semblants a rius de lava, passejos coberts amb columnes amb forma d'arbres, estalactites i formes geomètriques, estant moltes de les superfícies cobertes amb trossos de ceràmica o de vidre a manera de mosaic.

CASA BATLLÓ

Casa Batlló, obra mestra d'Antoni Gaudí, el convida a visitar el que, més que un edifici, és ja un mite de l'art. Després a l'excepcional façana modernista, que reflecteix un mar en calma, s'amaga tot un món de sorpreses i refinats detalls arquitectònics. La visita inclou la llegendària planta noble, les golfes, el terrat i les mítiques xemeneies i el fabulós pati de llums.

CASA MILÀ

Aquesta casa, més coneguda com La Pedrera, va ser edificada per encàrrec de Pere Milà i Camps, que després de quedar meravellat amb la Casa Batlló, li va demanar a Gaudí la realització d'una gran casa de pisos de lloguer en un nou terreny que havia adquirit. La casa va ser projectada amb formes ondulades i vives que, sense cap dubte, evoca la natura, realitzant la façana amb pedra calcària, exceptuant la part superior, la qual es troba coberta de rajoles blanques, evocant una muntanya nevada.


CATEDRAL

La Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia és una catedral gòtica que acull l'arquebisbat de Barcelona. Va ser construïda en el regnat de Jaume II el 1.298. Es va plantejar com una reforma i ampliació de la catedral romànica existent, així, conserva la capella de Santa Llúcia i el mateix eix que la romànica i el deambulatori està construït al voltant de l'absis romànic.

CARRER DEL BISBE

Era l'artèria principal de la ciutat romana i una de les vies més importants de la Barcelona gòtica, unint la Plaça Nova amb la Plaça Sant Jaume, on trobem l'Ajuntament i el Palau de la Generalitat i on antigament es trobava el fòrum romà. De les tres arcades es conserva un dels passos de vianants i les dues torres que defensaven els costats, les quals van ser completades i reformades al segle XII.

PLAÇA REIAL

Situada al Barri Gòtic, confinant amb la Rambla hi ha la Plaça Reial, ideada per l'arquitecte Daniel Molina amb un estil neoclàssic que, tot i ser una plaça trapezoïdal, dóna la impressió de ser quadrada ja que l'arquitecte va jugar amb els espais entre pilastres. És un lloc únic, ple de vida, amb una font anomenada de les Tres Gràcies i on trobem un dels primers encàrrecs de l'Ajuntament a Antoni Gaudí, els fanals.

SANTA MARIA DEL MAR

Es tracta de l'exemple més emblemàtic del gòtic català, amb un predomini de línies horitzontals, sense grans obertures en les seccions de la paret ni decoracions. L'horitzontalitat és present a tot l'edifici, amb motllures, cornises i superfícies planes, per evitar una excessiva sensació d'altura. Quant a l'exterior, a la façana principal, emmarcada entre dues torres ortogonals, apareixen les imatges de Sant Pere i Sant Pau, amb una inseparable rosassa d'estil gòtic flamíger.


PLAÇA SANT JAUME

És una de les principals places de la Ciutat Comtal, on trobem el Palau de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

PLAÇA DEL PI

Aquesta petita plaça, situada al Barri Gòtic i sota l'atenta mirada de la impressionant església de Santa Maria del Pi, és un dels llocs més emblemàtics de Barcelona i està caracteritzat per un pi singular al qui deu el seu nom. És un espai pla comprès entre dues rieres i el vell camí romà, que és l'actual Carrer de la Boqueria. Aquesta plaça acull un mercat de parades artesanals, que li donen un toc molt especial.

LICEU

Creat el 1.847, és el teatre en actiu més antic i prestigiós de Barcelona i ha estat escenari de les obres més prestigioses, mantenint la seva funció de centre cultural i artístic. Amb les seves 2.292 places i cinc amfiteatres és un dels teatres d'òpera més grans del món. El gran teatre ens permet visitar els espais més representatius, podent apreciar els detalls i la magnificència de la seva arquitectura.

PALAU GÜELL

Sobrietat, luxe, originalitat, funcionalitat, detalls exquisits i una innovadora concepció de l'espai i del tractament de la llum es combinen de forma magistral al Palau Güell. El resultat és la primera gran obra mestra de Gaudí, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO l'any 1.984 en reconeixement al seu valor universal excepcional com a peça clau de la renovació de l'arquitectura a escala mundial. És un dels primers edificis d'Art Noveau reconeguts.

LA BOQUERIA

El mercat de Sant Josep, tradicionalment anomenat de la Boqueria, és un mercat municipal a les Rambles que, a més d'oferir tota mena de productes frescos, s'ha convertit en una atracció turística. Va ser inaugurat el 1840, però els seus orígens estan a l'aire lliure, davant les portes de l'antiga ciutat, a l'esplanada del Pla de la Boqueria, on venedors ambulants i pagesos dels pobles i masies properes s'instal·laven per tal de vendre els seus productes

PALAU DE LA MUSICA

És un dels més bells exemples del modernisme català i va ser ideat per una de les seves grans figures, Lluís Domènech i Montaner. El Palau de la Música és conegut per la seva façana principal primitiva, la qual fa cantonada i que es resol amb la inclusió del grup escultòric "La cançó popular catalana", a manera de proa i en la qual apareixen representats de personatges com el mariner, els camperols, l'ancià, els nens i la classe alta, dient així que el Palau és per a tot el poble.

ESTÀTUA DE COLOM

La gran torre de Colom es troba a la plaça del Portal de la Pau, que uneix les Rambles amb el Passeig de Colom. Disposa d'un ascensor per gaudir de la vista panoràmica de la ciutat.

 

CASA DE LES PUNXES

La Casa de les Punxes o Casa Terrades va ser dissenyada per Josep Puig i Cadafalch i es troba a l'Avinguda Diagonal. Es va construir en 1.905 unint així tres immobles propietat de les germanes Terrades.

PORT OLÍMPIC

És un port esportiu situat davant de la Vila Olímpica, entre les platges de la Barceloneta i de la Nova Icària. Construït per dotar la ciutat d'un port esportiu a l'altura de les competicions de vela dels Jocs Olímpics de 1992, és un magnífic passeig ple de restaurants, terrasses, hotels i centres comercials. A la seva entrada, trobem dos edificis emblemàtics de Barcelona: l'Hotel Arts i la Torre Mapfre. El Casino de Barcelona està també molt a prop.

MOLL DE LA FUSTA

Es va remodelar el 1.987 per als Jocs Olímpics, dotant-lo de dos nivells: un gairebé al nivell del mar, ple de palmeres i bancs, i un altre nivell superior on es troben els restaurants, cafès i botigues.

HOSPITAL DE SANT PAU

És un dels complexos modernistes més importants d'Europa, va ser dissenyat per Lluís Domènech i Montaner i construït entre 1.905 i 1.930. Va ser declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO el 1.997. Amb 12 edificis de gran valor arquitectònic envoltats d'àmplies zones de jardí, el recinte és una ciutat dins de la ciutat. Després d'haver acollit durant un segle l'activitat mèdica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el recinte ha patit un rigorós procés de restauració.

ARC DE TRIOMF

Era la porta d'accés a l'Exposició Universal de Barcelona i se situa entre el Passeig de Lluís Companys i el Passeig de Sant Joan. Va ser projectat per l'arquitecte Josep Vilaseca i Casanovas al segle XIX, concretament a 1.888. La seva construcció en maó vist, amb estil neo-mudèjar, s'aixeca a 30 metres i, a diferència d'altres, presenta un marcat caràcter civil pel fet que representa el progrés industrial, agrari, artesanal, científic i econòmic d'aquesta època.

PARC DE LA CIUTADELLA

És un dels parcs més grans de Barcelona amb 17,42 hectàrees. Va ser construït en els antics terrenys de la fortalesa de la ciutat i alberga l'edifici del Parlament de Catalunya i el Zoo. Com a punts a destacar hi ha les àmplies zones enjardinades, amb grans arbredes i zones per passejar, així com el llac artificial, on es pot llogar una barca i la cascada monumental, al costat de la qual hi ha el jardí romàntic.

TORRE AGBAR

El curiós edifici, inaugurat el 2005, compta amb 34 pisos i un total de 145 metres d'altura, el que el converteix en un dels més alts de la ciutat. La característica més representativa de la Torre Agbar és la seva il·luminació nocturna. L'edifici compta amb més de 4.500 dispositius lluminosos que projecten atractives imatges al llarg de tota la façana.

CAMP NOU

Un dels majors atractius de la ciutat de Barcelona: en l'actualitat el seu museu és el més visitat de Barcelona i que també permet la vista de l'estadi, vestuaris, sala de premsa, sales VIP i tenir l'oportunitat de seure a la banqueta o trepitjar la gespa.

POBLE ESPANYOL

El Poble Espanyol és un museu a l'aire lliure de l'arquitectura de les ciutats i pobles més característics d'Espanya. Podrà menjar els plats típics de la cuina espanyola en els seus restaurants i veure artesans treballant.

ANELLA OLÍMPICA

Formada per l'Estadi Olímpic Lluís Companys que va ser construït per a l'Exposició Universal de 1929 i el Palau Sant Jordi, dissenyat per l'arquitecte japonès Arata Isozaki, que va ser inaugurat el 21 de Setembre de 1.990.

FONT MÀGICA

Està situada al final de l'Avinguda Maria Cristina, amb el Palau Nacional al fons, i és l'element principal d'una sèrie de jocs que combinen llum, aigua i música (que es va incorporar als 80) que s'estén per tot l'eix que va des del Palau Nacional a la Plaça d'Espanya. Podem trobar cascades i estany i, a la part inferior, fileres de columnes lluminoses a banda i banda de l'avinguda. Va ser construït per a l'Exposició Universal de 1929 i restaurat per als Jocs Olímpics.

CASTELL de MONTJÜIC

El Castell de Montjuïc és una antiga fortalesa militar que ha tingut un important paper en la història de la ciutat de Barcelona. Està situada a la muntanya de Montjuïc de la ciutat de Barcelona.

TIBIDABO

El Tibidabo és una zona molt popular, per les seves vistes de la ciutat i els seus espais naturals. Des del segle XIX en aquest cim s'han aixecat edificacions, com el temple del Sagrat Cor, el parc d'atraccions (referent històric de la ciutat al ser el primer parc d'atraccions d'Espanya), la torre de Collserola, la torre Pastor Cruïlles, inspirada en l'arquitectura tradicional, i la torre de les Aigües de Dos Rius, inclòs en el catàleg del Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.